Gia Codrescu

despre comunicare, cunoastere, curaj

Vlad Grigorescu – Surprinzator

Written By: Gia Codrescu - Nov• 02•09

Pentru cine nu stie, Vlad Grigorescu este iluzionist si mentalist 🙂 Adica un fel de stand up comedian + dexteritate + memorie fotografica + cunostinte de psihologie + citit pe buze si in miscarea ochilor + alte calitati si multe idei 🙂 Un om care castiga bani din a se juca cu mintea oamenilor, a-i amuza, a-i pune pe ganduri si chiar a le oferi un mic soc ce ii poate trezi din amorteala vietii pe care o traiesc dupa aceleasi reguli, zi de zi.

Inalt si destul de copil – am inteles ca are doar 23 de ani, insa cu destula maturitate pentru a avea prezenta de spirit si a se adapta situatiilor create de public, Vlad a intrat pe scena si a zis sa se incalzeasca un pic. A ales pe cineva din public, pe care l-a rugat sa spuna un numar de doua cifre, primul care-i vine in minte. 23 a fost numarul si atunci Vlad a inceput sa scrie pe un careu de sudoku cifre care insumau 23 atat pe linii, cat si pe coloane, cat si pe diagonale, cat si in patratele mici, cat si in patratul din centru 🙂

dsc_0161-modifiedPentru un alt “numar” m-am oferit si eu, alaturi de inca o fata. Ne-a dat la fiecare sa luam la intamplare un cuvant dintr-un dictionar si ne-a pus sa ne gandim la cate o litera, in timp ce ne uitam la un punct fix in fata. Cumva a facut si a ghicit-o, iar apoi, in final, intregul cuvant.

In general am ras mult, am zis “uau” si am fost pusa pe ganduri – oare exista ceva in afara regulilor lumii in care traim si cu care suntem atat de obisnuiti – de pilda telepatie, iluzii optice sau fentarea ratiunii? Va las si pe voi sa va mai ganditi la toate acestea si poate chiar sa mergeti la un show de-al lui – doamnelor si domnilor… Vlad Grigorescu! Veti afla de pe blogul lui cand mai are spectacol, gasiti joculete poate si cateva secrete! 🙂

vladgrigorescu


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

  1. Zorin says:

    iluziile pot fi pana la urma singura certitudine din amaratele noastre vieti

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.