Gia Codrescu

despre comunicare, cunoastere, curaj

Vivaldi e o poveste de toamna

Written By: Gia Codrescu - Sep• 18•09

Vivaldi e un compozitor destul de comercial, daca se poate spune asta in legatura cu muzica clasica. Imi place. La fel si ceilalti compozitori de care toti am auzit, insa pe care putini i-am ascultat 🙂 Mi-ar placea sa ascult mai mult din creatiile fiecaruia, sa le simt personalitatea doar prin ceea ce au creat.

Preferinte muzicale? Imi plac si cantecele folk, de munte, de suflet, de chitara – sau poeziile pe trei acorduri cum le mai zic 🙂 Imi place rockul usor, romantic sau de atitudine (sociala), imi place mult muzica franceza sau ale altor nationalitati – imi place cum suna limba. Oare e ciudat sa iti placa sa asculti lucruri pe care nu le intelegi? Intotdeauna am fost fascinata de a asculta programatori vorbind in limbajul lor codat, de pilda 🙂

Muzica – poveste de toamna (ce scriam anul trecut cam pe aceeasi vreme)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Comments

 1. miru says:

  da, te inteleg perfect la faza cu ascultatul lucrurilor pe care nu le intelegi – de fapt pe oameni cam asta ii fascineaza – neintelesul 😉 si mie de exemplu imi place sa ascult cantece si poezie in araba si ma emotioneaza foarte tare desi nu inteleg nimic.
  iar vivaldi e un fel de madonna. comercial si cool in toate anotimpurile 🙂

 2. admin says:

  da, miru, are linii simple si previzibile. de aia compozitorii contemporani nu sunt atat de populari, fiindca se joaca cu stari de spirit in mod haotic si nu poti prevede linia melodica 🙂

 3. Bianca says:

  Sa nu mai spui niciodata ca Vivaldi e un compozitor comercial. Sincer, chiar nu e. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.