Gia Codrescu

despre comunicare, cunoastere, curaj

Un nou concept de eveniment cultural

Written By: fatacuportocale - Nov• 06•08

Care e prima imagine care iti vine in minte atunci cand auzi “lecturi publice”? Cei mai multi oameni isi imagineaza o sala mare, intunecata, rece, unde un scriitor sta pe scena si citeste cu voce monotona un text, iar in scaune stau cativa oameni incordati. Asa au aratat lecturile publice pana acum la noi. Cadru formal, public restrans, cerc inchis, frecventa a evenimentelor redusa.

Vreau sa risipim aceasta imagine plictisitoare si sa o inlocuim cu ceva foarte special. Inspirati de modelul lecturilor publice din alte tari unde au ajuns extrem de apreciate, lansam acum un nou concept de eveniment cultural, BookTalks. Lecturi publice si dezbatere intr-un cadru relaxat, cu un public prietenos, deschis, eveniment ce se va desfasura in fiecare luna 🙂

Editia acesta il avem  ca invitat pe Ion Manolescu cu care vom povesti despre “Derapaj” unde literatura, cultura internetului, benzile desenate, profesoratul şi comunismul în toată aberaţia lui se reunesc între două coperţi cartonate. Rezultatul poate fi doar un derapaj de necontrolat, care în ciuda aparenţelor nu scapă niciodată de sub control”

Invitatii aici

booktalks2

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

No Comments

  1. δ_3φεκτ says:

    o să vin şi eu, deşi nu-mi place să fiu controlat şi scanat de paznicu’ ăla de la poartă…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.