Gia Codrescu

despre comunicare, cunoastere, curaj

Tot ce mi-am dorit

Written By: Gia Codrescu - Jan• 26•11

Esti tot ce mi-am dorit vreodata 🙂

Antenele tale luuuungi si arcuite, ferme la atingere dar fine ca o petala de Plumeria, pe care le inclini usor de care ori ma vezi, ma fac sa vibrez toata. Picioarele tale usor prea departate, dar pufoase si mereu bine curatate ma fac fericita! (Pe bune acum, nu inteleg de ce femeile nu apreciaza picioarele barbatilor la fel cum se intampla invers. Corpul vostru e sub-apreciat. Daca ar fi dupa mine, sexul frumos ati fi voi, iar sexul puternic noi. Oricum noi putem face tot ce faceti voi si in plus si copii. Oricum voi sunteti mai sensibili, treceti mai greu peste greutatile vietii…)

Asa, cum spuneam. Esti tot ce mi-am dorit vreodata. Imi place cum te pui seara langa mine si imi intinzi doua gherute ca sa ma agat de ele si sa ne leganam. Asa cum faceam cand eram mica cu mama. Imi place si cand vrei sa te las singur, cand esti absorbit de vrejul-vartejul de aur incercand sa pui in ordine toate acele particule care mie nu-mi spun nimic. Imi place cum mirosi dimineata cand te dezmortesti si astepti soarele sa te incalzeasca. Ai aroma de lemn dulce, proaspat taiat. Imi place cum mirosi si atunci cand esti deasupra mea si ma speli cu limba ta aspra. E un miros patrunzator, intepator, fiindca esti atat de concentrat. Ca de ridiche amara.

Iti scriu acum pe frunze inghetate ca sa iti dai seama cat te iubesc. Nu te-as inlocui cu nimeni altul, pentru ca nu exista altul mai bun. Poate doar daca o sa fii strivit vreodata (sper sa nu se intample prea curand!) o sa caut pe altul. Insa voi sta cu el doar pentru oua, stii asta. Gandul meu tot la tine va fi. Dar sa nu fim negativisti! Ce e important este ca acum esti langa mine si sper sa schimbam saliva cat mai mult timp!

Abia astept sa vina vacanta si sa plecam impreuna pe Orion! Acolo o sa putem sa ne jucam cu bule (stii ca au cea mai mare cascada minerala din univers???), sa rontaim galuste de roze si sa bem cacao-curacao. O sa citim in fiecare seara un verset scris de cine-stie-ce mare Creier solar si o sa radem fara sa ne auda nimeni de ultimele expeditii extra-galactice. Ce prosti sunt unii! Sa creada ca pot prinde Sfarsitul si trage apoi spre Inceput… Dar trebuie sa fie si unii ca ei. Altfel noi nu am mai avea ce manca, nu? 🙂

Da, Liuliuliuul meu drag. Esti tot ce mi-am dorit vreodata. Toti ochii tai sunt blanzi, perisorii moi si gura marunta. Imi place totul la tine, mai ales cum ma iubesti cu grija, sa nu uiti vreo particica din corpul meu mare (chiar, nu ti se pare ciudat ca noi suntem de 3 ori mai mari decat voi? de ce oare?!). Imi place cum taci, imi place cum inspiri si cum expiri deopotriva. Imi place lumea ta interioara, e ca un caleidoscop, asa ca abia astept sa te mai intorc, pe toate partile, sa te cunosc mai bine!

Cam atat deocamdata. Daca imi mai vin idei iti spun.

Te saruuuut!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments

  1. LumiCod says:

    Foarte frumos…pare ca autoarea a fost “high” cind a descris toate aceste minunate senzatii…. nu numai drogurile ci si iubirea te fac asa:)

  2. Danonino says:

    Esti adorabila 🙂 Sa-mi amintesti sa te imbratisez pentru asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.