Gia Codrescu

despre comunicare, cunoastere, curaj

Placeri – Bomboanele Raffaello

Written By: fatacuportocale - Nov• 28•08

Manifest pentru Placere

Pentru ca blogul meu si-a propus sa fie unul optimist care indeamna la optimism, mai ales ca este scris de catre o persoana optimista 🙂 o sa infiintez o noua sectiune unde o sa vorbesc doar despre Placeri.

Cred ca optimismul vine din mai multe experiente anterioare pozitive. Ele sunt cele care iti stau marturie atunci cand crezi ca ceva anume va iesi bine. Cand crezi in reusita indiferent daca ai o strategie, pentru a ajunge undeva, sau cand lucrurile nu depind de tine. Cred ca optimismul atrage lucruri pozitive in viata noastra, folosind Legea Atractiei ca pe o parghie, pentru a inainta.

De aceea, pentru a deveni optimisti – atunci cand nu suntem deja – este util sa cautam sa avem cat mai multe experiente pozitive. Iar un bun inceput este sa incercam placerile pe care ni le ofera viata – de la mici bomboane pana la mari evenimente, de la drumetii pe munte pana la a sta in balcon si a te uita la luminitele de afara 🙂

Bomboanele Raffaello

Probabil cei mai multi dintre voi stiti cum arata – sunt mici si rotunde, cu nuca de cocos pe deasupra, o aluna in interior si o crema absolut magica – nu inteleg din ce e facuta.

Au o aroma fina, deosebita si extrem de intensa. Care te cuprinde brusc, imediat ce ii simti gustul. Ca un orgasm 🙂 Obisnuiesc sa imi iau din cand in cand un pachetel de 4 bomboane, pe care nu le pot manca decat una dupa cealalta, repede. Ce mai – orgasm multiplu 🙂 O placere care merita incercata.

52429

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Comments

 1. Lumy says:

  de 3 ori URA pentru placerile orgasmice Raffaello ale Giei..:))

 2. fatacuportocale says:

  da da, pei 3 ca o bomboana ti-am dat-o tie, de aia nu ai mai spus nimic, hm ? 😛

 3. andrei ruse says:

  ei, si raffaello nu face parte din categoria “substante” care produce placeri. haha, ce ma amuzi, asta ca mi-am amintit io de o discutie mai veche.

  anyway, si io-s fan raffaello. 😀

 4. costiman says:

  bine ca nu-ti plac drajeurile, stiu eu o punga cu 100 drajeuri, sa te tzii atunci!! 🙂

 5. theheartcollector19 says:

  Ai incercat vreodata ciocolata elvetiana cu alune si smantana… 😀

 6. theheartcollector says:

  PS: ar fi binevenita o optiune de “edit comment” 😀

 7. Ioana_du says:

  Aaaaaaaahhh ….ce-mi ploua in guraaa … Ma opresc diseara la Mega si imi cumpar o cutie din aia mare. Si le mananc pe toate (desi mi se va face rau, STIU asta). Doar ca pur si simplu nu exista desert mai bun decat bomboanele Raffaello. Si pentru mine ele sunt la egalitate perfecta cu bomboanele din marzipan.
  Mmmmmmmmm………….mai e mult pana la 17, cand plec???

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.