Gia Codrescu

despre comunicare, cunoastere, curaj

Personalitatea ta pufoasa

Written By: Gia Codrescu - Sep• 25•12

Ai sufletul cald, ca o perna pe care un bebelus cu putina febra a dormit toata noaptea.

Inima ta mica, nu fiindca ar fi rea dar fiindca stie sa concentreze multa iubire, bate rapid, parca pentru a o lua inaintea timpului si a trai, astfel, mai mult.

Ai urechile ascutite, pentru a prinde fiecare soapta de-a mea, fiecare cuvant de alint si fiecare semn de exclamatie, atunci cand iti spun ce sa faci. Mereu vrei sa ma faci fericita.

Depinzi de mine si asta nu te deranjeaza. Fara iubirea mea nu poti trai si nici nu vrei, tu stii cel mai bine ca independenta este mai degraba a gandului decat a faptei. Iar tu gandesti foarte mult si nu-mi spui niciodata ce.

Gandind asa de mult, traind inaintea timpului, ai ajuns la o intelepciune la care putini au ajuns. Tu stii deja, aproape totul.

Stii ca viata este atat de lunga pe cat vrei, fiindca poti trai mai multe vieti in vis, la care se aduna si cele pe care le cunosti, a mea si a altora. Stii ca soarele rasare si apune, pasarile zboara, gandacii misuna si astea 3 sunt deja foarte mult. Fiecare ascunde mistere imense, pe care le poti studia ani intregi.

Iti plac lucrurile simple. Mangaierile, locurile ascunse sau culmile inalte. Esti introvertit, dar si asertiv in acelasi timp. Stii ce vrei si obtii cu usurinta, fiindca nimeni nu poate sa te refuze. Nu are de ce. Oferi de fiecare data foarte mult in schimb, ceva ce nu se gaseste pe toate drumurile – iubire neconditionata si calm.

Esti in acelasi timp tatal si fiul meu, fratele si iubitul, dar nu ai sex, la fel ca ingerii. Poti sa iubesti un baiat sau o fata cu aceeasi daruire, fara sa fie nimic sexual intre voi. Esti ca o bunica sau un bebelus, fiindca esti totul.

Multumesc, pisoi 🙂

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

  1. laura says:

    frumos!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.