Gia Codrescu

despre comunicare, cunoastere, curaj

Oglinda oglinjoara, care e cea mai frumoasa sesiune din tara ? :)

Written By: fatacuportocale - Feb• 05•08

Am avut numai examene frumoase:

Gestionarea Crizelor de Imagine – 10 😀

Dreptul Comunicarii – ?!

Mass-Media si Societatea – ?!

5 Milenii de Manipulare – ?! O carte foarte interesanta, foarte densa, plina de lucruri captivante, un subiect usor si foarte larg – “Imaginea liderului in Antichitate” si doar o pagina jumate-doua de scris 🙁

Rhetoric, Argumentation & Fallacies – analiza unui film, am ales documentarul Mondo Cane, cu a carui imdb rating nu sunt deloc de acord, un film pe care il recomand, insa numai celor cu sange rece.

Campanii de Relatii Publice, am facut o campanie de relatii publice pentru Asociatia Pro Democratia, pe care chiar o s-o propun consiliului de conducere, am scris si o lucrare despre campaniile de pozitionare.

Analiza Imaginii Organizatiilor pe care il am vineri, la care trebuie sa iau peste 9 ca profesorul meu drag sa ma accepte sa fac in continuare licenta cu el, desi am scris deja jumatate din ea. O sa se numeasca “Analiza imaginii induse de Ministerul Culturii in anul 2007 in Adevarul, Evenimentul zilei si Jurnalul National”
Succes sa fie si apoi ne facem de cap ! 🙂

42-15556220.jpg

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments

  1. theheartcollector says:

    Mai, mai… ce fata studioasa! Nu stiam de filmul (documentarul) Mondo Cane. Ar trebui sa fie interesant de vizionat… Ia sa vad ce gasesc pe torrente ca tot n-am chef de invatat :P…

  2. Danutz says:

    lucky you. bravos

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.