Gia Codrescu

despre comunicare, cunoastere, curaj

Muzical

Written By: Gia Codrescu - Jun• 26•16

Stomacul tău e o scoică din care se aude marea,

Valurile valsează pe Spring Walz, iar delfinii cos la mașină rochii din alge albastre – strâmte, umede, fine, pe care să le asortezi cu pantofi de nisip și cercei din razele răsăritului, atunci când ieși la plimbare.

În părul tău sălășuiesc greieri care cântă Kings of convenience seara, înainte de 12, după ce îi hrănești cu covrigei și ierburi mediteraneene.

Din degete îți ies ritmuri de semba atunci când bați darabana, iar din piciorul drept vocea lui Timberlake, când te plictisești și vrei să plecăm.

Când te iau în brațe și te strâng Katie începe să cânte și să danseze în timp ce rimelul îi curge și lasă pe jos cercuri negre, ca niște zâmbete întoarse.

Fricile din pieptul tău formează un cor acapella atunci când rămâi singură, nu se opresc din cântat și nu te lasă să dormi,

Iar sânii tăi sunt doi actori dintr-un musical.

Toată pielea ta e un ecran cu touch-screen, oriunde apeși pornește un clip Youtube cu o melodie care îți ridică părul pe mâini,

Ceea ce mă face să vreau

Să-ți ascult în căști

Sufletul.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.