Gia Codrescu

despre comunicare, cunoastere, curaj

Elance.com

Written By: Gia Codrescu - Sep• 14•09

Site pentru free-lanceri. Iti poti face un cont, iti poti completa un profil, iti alegi un domeniu in care ai experienta si lucrezi pe proiecte. Esti platit online asa ca poti colabora cu oameni din intreaga lume 🙂

Cel mai misto lucru pe care il au sunt teste de specialitate pentru toate subdomeniile de activitate, care sunt foarte multe – fiecare sub unul dintre domeniile mari: Web&Programming, Design&Multimedia si general.

Spre exemplu eu mi-am ales Advertising Skills, Marketing Methods and Techniques, Negotiation, Photography, Social Media Marketing. Si pot sa-mi mai aleg. Ai cate 40 de intrebari brici pentru fiecare prin intermediul carora aflii unde esti, cat de mult stii. Primesti un scor pe care angajatorii il vad si te apreciaza in functie de el.

Chiar daca nu vrei sa lucrezi pe proiecte, poate te intereseaza testele – sunt foarte bine facute, te ajuta sa te evaluezi 🙂 Deci elance.com

200487063-001

Succese!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.