Gia Codrescu

despre comunicare, cunoastere, curaj

Daca as fi…

Written By: Gia Codrescu - Jan• 19•11

Daca as fi un director de companie pasionat de ‘sailing‘, te-as compara cu prima iesire pe mare cu yahtul personal, imbracat intr-un tricou alb, cu un pulover albastru pe umeri.

Daca as fi o baroana celebra, care organizeaza petreceri acasa, te-as compara cu prezenta celor mai inalte personalitati si cele mai scumpe tartine cu caviar pe pat de somon fume si andive.

Daca as fi un tanar dezvoltator de aplicatii mobile, pasionat de telecomunicatii, te-as compara cu ultimul model de telefon oferit cadou de compania pentru care am dezvoltat un proiect de succes.

Daca as fi un trainer incepator, pasionat de cercetare in domeniul energiilor alternative, te-as compara cu aplauzele reprezentantilor companiilor petroliere in urma unei prezentari revolutionare.

Daca as fi o ‘fashionista’ pasionata de moda, stil si design vestimentar, te-as compara cu un out-fit Alexander McQueen, o pereche de pantofi Manolo Blahnik si o geanta Vuitton.

Daca as fi pasionata de plante si flori rare… Daca as fi pasionata de tatuaje, motociclete si ‘rideuri’ pe munte… Daca as fi pasionata de fitness, pisici albastre de Rusia, delicatese frantuzesti, rujuri, goblenuri, jocuri pe calculator, inteligenta artificiala, muzica clasica, programare neuro-lingvistica… te-as compara cu tot ce mi-ar aduce mai multa bucurie.

Pentru ca tu asta faci. Aduci bucurie 🙂

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Comments

 1. Daca as fi un zambet , as vrea sa stau mereu pe buze. As fi acel zambet cald ce aduce lumina in privire si ticaituri in suflet.

  🙂

 2. Ce bine este cind intelegi ca a fi intr-o relatie cu cineva inseamna a-i aduce bucurie, nu a pune friie, a emite pretentii, a calcula, a masura. 🙂
  Frumoasa postare.

 3. LumiCod says:

  Niciodata, DAR NICIODATA reprezentantii companiilor petroliere nu vor aplauda (poate nici nu vor participa) la un training in domeniul energiilor alternative:)
  Dupa cum niciodata angajatii Coca cola nu vor bea Pepsi si viceversa:)

 4. lumicod says:

  HAHAHAH, m-ai dat gata:)
  Evident, este exceptia care intareste regula…daca nu cumva chiar e o regie la mijloc:) Daca ar fi fost un oarecine, nu era asa “vandabila” poza:))
  Multumesc:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.