Gia Codrescu

despre comunicare, cunoastere, curaj

Cum sa reusesti ceea ce iti propui

Written By: Gia Codrescu - Jan• 25•10

Am cateva dorinte pe anul acesta. Sa scriu povesti cu cap si coada, sa fie mai mult decat una pe luna, sa le leg impreuna cat sa faca o carticica. Sa le ilustrez si in 2011 sa conving o editura sa o publice. Sa ma angajez intr-un loc dragut unde sa nu fac altceva decat sa scriu, sa vorbesc, sa comunic. Sa impartasesc informatii, metafore, valori. Sa citesc mult, sa calatoresc si sa iubesc. Cam atat. Par dorinte simple, insa stiu ca vor avea nevoie de multa munca, ambitie, concentrare, disciplina, vointa si determinare.

Ce de sinonime pentru acelasi lucru: Putere 🙂

In tot acest timp, imi doresc sa-mi stabilesc un scop mai mare, pe care sa-l indeplinesc peste 5 ani, la care pana atunci sa lucrez putin in fiecare zi. Pentru orice in viata e nevoie de Intelepciune: sa faci un plan bun, de Putere: sa il realizezi si de Frumusete: sa-l impodobesti, la sfarsit. Sa gandesti, sa faci si apoi sa simti. Iar fiindca eu iau lucrurile de cele mai multe ori invers, de la simtire, la actiune si apoi prin gandire incerc sa justific si sa gasesc definitii si scuze pentru ce tocmai am facut, o sa merg la un curs care cred ca ma va ajuta 🙂 2010 – un an de viata rotunda

Vrei ca 2010 sa devina cel mai bun an al vietii tale de pana acum? Iti doresti sa ai o “viata rotunda”, cu cat mai putine conflicte intre viata personala si cea profesionala? Iti propui ca in acest an sa iti respecti dorintele?

In acest caz te invit la intalnirea Pasi pentru Schimbare cu tema “2010- Un an de Viata Rotunda”, din 26 ianuarie la ora 18:30.

Inca stai pe ganduri? Iata trei motive pentru care sa participi:

 1. Acest curs te va ajuta ca increderea in realizarea telurilor tale sa fie mai mare decat indoiala;
 2. Vei avea ocazia sa reflectezi la gradul tau de multumire in legatura cu aspectele principale ale vietii tale. Mai mult, iti vei constientiza dorintele, le vei face memorabile pentru tine si iti vei asuma raspunderea realizarii lor.
 3. Vei identifica ceea ce este cu adevarat important pentru tine in 2010 si astfel, vei evita amanarea sau distragerea atentiei de la “drumul tau”.

Ce inveti in acest program:

 1. Sa incepi cu gandul la final deoarece “Daca nu stii incotro te indrepti, orice drum te va duce acolo”(Lewis Carroll)
 2. Ca toate lucrurile sunt create de doua ori: “Pentru toate exista o creatie prima, mentala, si una secunda, fizica” (Stephen Covey).
 3. Si poate cel mai important, ca drumul pana la atingerea obiectivelor necesita disciplina si… efort. “Nu ti se da niciodata o dorinta fara a avea si puterea de a o indeplini. Totusi, s-ar putea sa fie nevoie sa muncesti din greu.”(Richard Bach)

Cine este trainerul?

Raluca Mohanu este coach si trainer specializat in acompanierea clientilor in procese de tranzitie. Daca vrei sa afli mai multe despre Raluca, viziteaza http://steps4change.ro.

Cum se desfasoara cursul?

Pe parcursul a trei ore vei parcurge exercitii individuale si de grup bazate pe simbolizare si vizualizare. Deasemenea, vei folosi Roata Vietii (“The Wheel of Life”), un instrument de coaching simplu si puternic care iti ofera o radiografie in timp real a diferitelor aspect ale vietii tale (poti citi mai multe aici – http://www.empower.ro/inteligenta-emotionala/2009-un-an-de-viata-rotunda/.

Locatia: Str. Schitu Magureanu nr.7. Puncte de reper: in apropierea Bd. Mihail Kogalniceanu / Regina Elisabeta, vis-a-vis de Floraria Cismigiu si langa Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, dupa magazinul Angst, la intrare cu o usa de lemn maro.

Data: 26 ianuarie, orele 18:30 – 21:30.

Investitia ta: 80 RON. Plata se face pe loc.

Inscrie-te ACUM trimitand e-mail la daniela.elena.david@gmail.com. Locurile sunt limitate si inscrierile se fac pe principiul “primul confirmat – primul participant”.

Cred ca mai ai si tu timp, daca nu, data viitoare, fiindca toate cursurile sunt la fel de interesante, despre o bucatica din viata ta, pe care o poti face mai buna.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments

 1. Steps4Change says:

  Ai multe dorinte, nu cateva 🙂 Fie ca pe 31 decembrie 2010 sa fie toate parte a realitatii tale. Multumim pentru sprijin.

 2. gia says:

  da, sunt mai multe. multumesc si eu. de acum chiar m-am suparat si de cate ori imi doresc ceva incep sa fac, ce atatea discutii 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.