Gia Codrescu

despre comunicare, cunoastere, curaj

Ce mai faci?

Written By: Gia Codrescu - Dec• 29•14

Mă întrebi ce mai fac?

Bine, îmi ung rănile cu sirop de trandafiri. Încerc să nu pun piciorul în pragul ferestrei și să nu testez temperatura apei ce străbate orașul. O testează destul pescărușii înfometați.

Mă întrebi dacă sunt bine?

Da, fac dușuri fierbinți, cinci pe zi, de câte două ore fiecare. Mă dau cu ojă pe unghii, falange, pe încheietura mâinii și brațe. Apoi mă șterg cu acetonă și o iau de la capăt. Îmi tund părul, apoi îmi pun extensii. Arunc toate hainele din dulap pe jos, le împăturesc și le pun la loc. Iau pe rând autobuzele și mă plimb cu ele până la capăt și înapoi. Torn apă dintr-un pahar în altul. Activități plăcute.

Mă întrebi dacă vreau să ieșim?

Sigur, doar să îmi usuc o pereche de șosete. Mi-am luat un acvariu și le-am băgat pe toate acolo. Le presar purici uscați și mă uit cum se zbat în unduirea apei provocată de aparatul de oxigen. Vin imediat, doar să găsesc un ruj cu care să-mi fac ochii. Acum, sunt pe drum, doar să trec pe la farmacie să iau câteva seringi cu morfină, pentru cazul în care voi da din întâmplare ochii cu el.

Acum, că am ieșit, când ne mai vedem?

Să-mi consult agenda. Mâine mă îmbăt cu liqueur de lămâie, poimâine cu cremă de whiskey, iar în weekend am program de wall bangging și hair snatching. Poate săptămâna viitoare, ce zici?

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.