Gia Codrescu

despre comunicare, cunoastere, curaj

Ce faci cand esti pasionat de ceva sau cineva? :)

Written By: fatacuportocale - Mar• 19•09

Il citesti, il urmaresti, vorbesti cu el, te inspira 🙂 Simti ca vrei si tu sa ii oferi ceva inapoi. Macar un “multumesc” 🙂 E important sa spunem “multumesc”, sa facem complimente daca le gandim. Stiu ca uneori te intrebi “dar ce va spune?”, “va crede ca vreau ceva” sau “se va considera superior”, “mai bine tac”.

Totusi, incearca, si daca stie sa primeasca multumirea sau complimentul tau, inseamna ca chiar l-a meritat. Si de multe ori se va simti incurajat – sigur pentru ceea ce il apreciezi depune multa energie.

Sunt atatea feluri de a multumi – de la a ajuta cu ceva cand simti ca e nevoie, cu o idee, un sfat, un link util, un cadou mic, un articol, o iesire la suc/ film/ teatru.

Vreau sa multumesc si eu acum, daca tot vorbim despre asta, inca o data, lui costiman.wordpress.com – imi place cum scrie, imi face ziua mai frumoasa 🙂

75903785

Voi cui si cum multumiti? 🙂

PS: daca va place un blog, asa cum mi-a placut mie, puteti multumi aici 🙂

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Comments

 1. costiman says:

  multumesc, acu’ pot deschide cadourile? 😆

 2. Gia says:

  repede repede… la cadouri ca un copil 🙂 da da, bine 🙂

 3. LZ says:

  Tocmai am sunat un om, un mare om, si i-am multumit. Si asta fara sa depun prea multa energie. M-a costat doar 30 de centi. Dar a meritat. Ca mi-a raspuns robotul!

 4. fatacuportocale says:

  LZ, eu zic sa mai incerci, merita 🙂 sa-i spui si direct 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.