Gia Codrescu

despre comunicare, cunoastere, curaj

Blog&Roll 2008 – inca un pas

Written By: fatacuportocale - Nov• 03•08

Blog&Roll este un super eveniment de karaoke pentru bloggeri 🙂 Cam ciudat sa spui ca e pentru bloggeri si nu pentru oameni obisnuiti, asa-i? De fapt, acum ceva timp mi s-a spus subtil “pei tu nu esti om, esti bloggerita“, ceea ce m-a facut sa ma gandesc bine la care sunt diferentele dintre om si femeie 🙂 Insa nu despre asta vreau sa vorbesc acum, ci despre… curaj?

Ce parere aveti despre oamenii care au voce, stiu ca au voce si se duc in fata sa cante? Pentru ca sunt mandri de ei, pentru ca le place, sau vor sa se faca auziti. Ce parere aveti despre cei care au voce insa nu stiu asta si stau in scaunul lor cu mainile incrucisate refuzand sa se ridice, desi ar fi vrut? Ce parere aveti despre cei care nu au voce insa merg cu curaj sa cante ca sa se distreze pur si simplu? Ce parere aveti despre cei care stiu ca au voce insa au multe emotii cand e vorba de exprimat in public si totusi nu scapa nici o ocazie de a face asta fiindca pentru ei nu e acceptabil un esec? 🙂

Mai sunt si cei pentru care nu conteaza daca au voce sau nu pentru ca un principiu de-al lor spune “nu canta in public” 🙂 Sau cei care isi inchipuie ca au voce, merg in fata sa le arate si celorlalti, ceilalti care au de obicei alta parere.

Oricum ar fi, toti sunt de laudat, chiar si cei care nu canta, pentru ca probabil energia aia pe care ar fi consumat-o cantand, o vor investi in altceva poate mai important decat o distractie de moment. Chiar si o frustrare care vine din faptul ca nu te-ai afirmat intr-un context poate fi buna pentru ca te determina sa te afirmi in altul.

Cred ca un eveniment de genul acesta, care te face sa-ti invingi niste temeri, cum sunt de exemplu si unele traininguri, unele piese de teatru interactive sau unele momente de stand-up comedy, oferindu-ti posibilitatea de a te pune fata-in-fata cu mai multi oameni si fata-in-fata cu tine, este minunat! 🙂 Pentru tine, ca sa te auto-depasesti 🙂

Mai multe filmulete aici

70451d73d6ca393d4e1135deccc0cbe3_view

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments

  1. Ai cantat super !!!

  2. fatacuportocale says:

    Ar fi fost si mai bine daca nu as fi avut asa multe emotii si daca m-as fi auzit mai bine 🙂 Insa toate se pot rezolva 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.