Gia Codrescu

despre comunicare, cunoastere, curaj

A venit vara, ne jucam ? :)

Written By: fatacuportocale - Jun• 02•08

Am fost ieri in parc si m-am jucat 🙂

Am raspuns invitatiei metropotam.ro si am mers in Parcul Carol. Cu o acadea ce tocmai o primisem de la Schimb de Carti, am luat tramvaiul de la Unirii si am ajuns in Parc.

Primul lucru pe care l-am facut – m-am schimbat in tricoul pe care l-am primit de la Nihasa, tricou rosu pe care scrie “Animal urban in libertate“. Apoi, m-am minunat de dulceata lui Bobby Voicu, o copilita cu ochii maaaari si albastri, curioasa si cuminte.

Si ce sa mai astept, am fugit la joaca. Mai intai Ratele si Vanatorii, cu alti “copii” care erau deja acolo. Nu am fugit prea mult de minge pentru ca dupa scurt timp am prins-o si am devenit vanator. Si asa mi-a placut “statutul” asta ca nici nu l-am mai schimbat. Apoi Volley. Am alergat si m-am simtit bine 🙂

Apoi, mai multi au venit cu creta si au zis ca vor sa joace Tarile, asa ca ne-am imprietenit repede si am inceput sa mai strangem oameni. Am fugit si am mai convins cativa, cat sa facem un cerc mare mare cu multe sectoare.

Bineinteles, cineva s-a gasit sa-si faca si reclama, mai exact cel cu Bangladesh, pe a carui tara statea scris mare succesdublu. Asa ca atunci cand a fost strigata tara mea si am prins mingea, l-am ales pe el, l-am tintit si i-am luat din tara. Pei cum vine asta, noi ne amintim de copilarie iar el isi faca reclama ? 🙂

Apoi am jucat Frunza. Apoi Sotron. Si Badminton. Iar am alergat si m-am simtit bine.

Dupa o ora si jumatate am decis sa ma intorc la gandurile de om mare, la ce am de facut si sa-mi iau frumos gentuta, sa salut pe toata lumea si sa merg spre casa.

Mi-era tare dor de senzatia aia de arsura in talpi dupa ce alergi mult pe afara, de faptul ca nu ai nici o grija cand te joci asa, doar cunosti oameni, razi si te simti bine.

Ma gandeam cat de mult pierd toti cei care acum se joaca pe calculator. Sigur, nici ei nu au griji, dar nici nu fac schimb de energii bune, nu cunosc oameni, nu fac miscare, nu respira aer curat…

Abia astept sa mai ies la joaca 🙂 Asta dupa ce rezolv ce am de facut in calitate de om mare. Ar fi frumos sa ies asa, macar la doua weekenduri, cu bicicleta, rolele, la badmindton, sau altceva.

A venit vara, ne jucam ? 🙂

Later Edit – Poze aici si aici si aici

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

No Comments

 1. theheartcollector says:

  O plimbare cu bicicleta prin parcul Carol ar tebui sa fie misto… 🙂

 2. fatacuportocale says:

  ihi 🙂 ce sa mai zicem de o intrecere cu bicicleta 🙂

 3. theheartcollector says:

  La asa ceva va trebui sa zic pas momentan pentru ca abia am invatat sa ma tin pe ea 😀

 4. costiman says:

  tara tara vrem ostasi, da’ aveti grija, jucati-l pe iarba
  baba oarba, legati un coleg la ochi si apoi plecati acasa
  etc, etc.Have fun!!!

 5. Kidha says:

  Salut, pare bine sa te stiu, sper sa ajungem sa ne si cunoastem. A fost frumos in parc 🙂

 6. elena says:

  vreau si eeeeeu 🙁

  Data viitoare luati-ma si pe mine. N-am fost niciodata copilul care sa stea pe margine. Si mai aduc cel putin o persoana. Promit! Dar ne jucam si ascunsa cu mingea? Oare cum ar suna “Pui Pui baiatul cu tricou galben …. ca nu stiu cum te cheama!”

  ……. he he 🙂 eu eram pitica ce se acundea la etajul 4 al unui bloc si nu iesea de-acolo pana nu era ultima :))))

 7. fatacuportocale says:

  hihi super ! pei mai putem organiza asa o iesire in parc, acum ca vine si vara… 🙂

 8. costiman says:

  sigur ai plecat pe undeva prin Europa!!!Sa nu-mi spui ca esti la Euro 2008!!!

 9. fatacuportocale says:

  daca eram acolo nu era acum 2-0 pt Olanda 🙂 desi m-as fi imbracat tot in portocaliu 😛

 10. richie says:

  Ati jucat Tarile!!!!! Super tare. Mi-ati dat o idee : tre sa reinviem jocurile copilariei. Daca noi le uitam or sa dispara definitv, ca in astia mici de acum nu-mi pun baza.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.